Maak kennis met De Rouwrevolutie

Een ander perspectief op de dood, rouw en 'verlies'

De Rouwrevolutie leert jou vooral omgaan met de aanwezigheid van jouw overleden dierbaren, in plaats van alleen met de afwezigheid. Ervaar dat er nog iets is na de dood. Misschien denk je: dat kan ik zelf niet dat is alleen voor mensen met een gave. Ontdek bij ons dat je waarschijnlijk al veel meer tekens krijgt en meer in verbinding staat dan dat jij nu denkt.  

Ontdek samen met ons een ander perspectief op de dood

Volg De Rouwrevolutie op Instagram!

De manier waarop wij naar de dood kijken is enorm aan het veranderen

En daarbij past een andere manier van rouwen

Jill en Maartje hebben allebei ‘verlies’ van heel dichtbij meegemaakt. Maartje verloor haar zoontje en Jill haar vader. ‘Wat ons verbindt in die gebeurtenis, is dat wij niet de gevoelens van rouw, verdriet en verlies hebben ervaren na hun over-lijden, zoals die bekend en gebruikelijk zijn. Het duurde even voordat wij begrepen hoe dat kon. Maar wij ontdekten dat de dood iets heel anders is dan dat ons al eeuwenlang verteld is. Ze zijn niet weg, de dood is niet het einde en contact is nog mogelijk. In onze workshops, retraites, mini-classes en trainingen (voor zowel particulieren en professionals) laten wij jou dat zelf ervaren en delen wij onze visie over de dood en rouw.’

Het aanbod van De Rouwrevolutie

Workshop 1 dag

Ervaar en creëer een ander bewustzijn rondom de dood

In een kleine groep laten wij jou ervaren hoe het voelt om je open te stellen voor contact met jouw overleden dierbaren. We helpen je met het vinden van ‘jullie’ manier van contact maken. 

 

Live-dag (ochtend)

Informatie, inspiratie & oefenen en ervaren

Wees welkom op de live-dag in Samaya. Jill & Maartje presenteren een ander perspectief op de dood. Welke manieren van contact ervaren met een overleden dierbare zijn er? Wat zijn tekens en hoe herken je ze? Hoe kun je dit zelf oefenen?

Max. 40 personen – € 49 / 24 mei

Rouwprogramma 2 maanden

Binnenkort live

What's next?

Mini-Class 16 mei

Maartje Lute en Jill Looman geven samen verschillende soorten workshops om mensen (in rouw) een ander bewustzijn rondom de dood te laten ervaren. Deze gratis Mini-class is voor iedereen die benieuwd is naar wat tekens zijn en hoe je ze herkent. We geven voorbeelden, leggen uit hoe je om tekens kunt vragen en er is ruimte voor vragen van jullie. Iedereen is welkom!

De visie van De Rouwrevolutie

De dood is niet het einde, maar eerder het begin

Overlijden is een volgende fase op jouw reis

Er gaat niets ‘fout’ wanneer iemand overlijdt

Er is nog contact mogelijk met overleden dierbaren

Alles wat jij meemaakt heeft jou iets te brengen,

Wat De Rouwrevolutie jou brengt

De ervaring dat de dood niet het einde is en daardoor als vanzelf een andere manier van rouwen

De grootste pijn bij het overlijden van iemand zit er vaak in dat iets niet had hoeven gebeuren. Maar niets is ooit voor niets. Het is precies gegaan zoals het moest gaan – jij hebt hier geen invloed op gehad of schuld aan. Er is geen leven afgebroken, ook dit leven hoe kort ook, is compleet en volbracht. Hoe ga je om met fysiek gemis en het verdriet met de wetenschap dat het met de persoon die is overleden goed gaat. Dat hij of zij jou zeer waarschijnlijk tekens stuurt, in je dromen verschijnt of op een andere manier ondersteunt. Leer bij ons hoe je dit contact herkend, hoe je anders op een lichtere manier met rouw om kunt gaan en hoe jij je geen slachtoffer hoeft te voelen van datgene wat jou is ‘overkomen’.

bang voor de dood

‘Ik vond het het weekend top! Het heeft me alleen maar verder gebracht. Alles wat we behandeld hebben… Ik zou het niet anders gewild hebben hoe het verlopen is.
Fantastische flow, ook qua indeling.

Inez | moeder van Quintus* (15 j.)

Wendy

‘Dankjewel voor dit prachtige mooie weekend, de liefdevolle verbinding, het vertrouwen, de veilige bedding. Jullie zijn lichtpuntjes op mijn pad. Ik kom steeds meer een stukje thuis in mezelf.’

Wendy | moeder van Yonah (stilgeboren)

‘Ik vond de retraite echt geweldig het heeft me zo goed gedaan en geholpen. Ik heb ineens het besef dat ik dit ‘samen met mijn moeder doe’ in plaats van alleen vanuit het missen.
Ze was heel dichtbij.’

Winde | dochter van Marijke* (54 j.)

©2023 De Rouwrevolutie is een project van Maartje Lute en Jill Looman, bereik ons op maartje@derouwrevolutie.nl & Jill@derouwrevolutie.nl 

×

Winkelwagen

Wist je dat er 16 mei een gratis Mini-Class is?

Wat zijn tekens van overleden dierbaren? En hoe herken ik ze? Leer ook hoe je om tekens vraagt!