Maak kennis met De Rouwrevolutie

Een ander perspectief op de dood, rouw en 'verlies'

Waarbij rouw niet meer (alleen) maar gaat over het ‘verlies’. Wij geven jou een andere kijk op de dood en laten jou ervaren dat niemand ooit echt weg is. Contact is op vele manieren mogelijk! Herken bijvoorbeeld tekens om in bewuste verbinding te komen. Wil je weten hoe? Bekijk ons aanbod.

Ontdek samen met ons een ander perspectief op de dood

Volg De Rouwrevolutie op Instagram!

De manier waarop wij naar de dood kijken is enorm aan het veranderen

En daarbij hoort een andere manier van rouwen

Jill en Maartje hebben allebei ‘verlies’ van heel dichtbij meegemaakt. Maartje verloor haar zoontje en Jill haar vader. ‘Wat ons verbindt in die gebeurtenis, is dat wij niet de gevoelens van rouw, verdriet en verlies hebben ervaren na hun over-lijden, zoals die bekend en gebruikelijk zijn. Het duurde even voordat wij begrepen hoe dat kon.

Maar wij ontdekten dat de dood iets heel anders is dan dat ons al eeuwenlang verteld is. Ze zijn niet weg, de dood is niet het einde en contact is nog mogelijk. In onze workshops, retraites, min-classes en trainingen (voor zowel particulieren en professionals) laten wij jou dat zelf ervaren en
delen wij onze visie over de dood en rouw.’

Het aanbod van De Rouwrevolutie

Workshop & Retraites

Ervaar een ander bewustzijn over de dood

In een kleine groep laten wij jou ervaren hoe het voelt om je open te stellen voor contact met jouw overleden dierbaren. We helpen je met het vinden van ‘jullie’ manier van contact maken. Informatie en inspiratie staan ook centraal.

Healing Sessies & Coaching

Laat overtuigingen los
via healing

Laat Jill je meenemen in jouw onderbewustzijn, waarin ze jou assisteert blokkades en overtuigingen te transformeren. Laat je begeleiden naar een diepere staat waarin je voelt dat je meer bent dan jouw fysieke lijf. 

Online rouwcursus

'Leer' leven met de non-fysieke aanwezigheid

Krijg de kans  om alle informatie, oefeningen en visualisaties – die we anders in de live sessies aanbieden –  online te volgen. Bekijk en beluister alles in je eigen tempo, alleen of met je partner in je eigen veilige omgeving.

Truffelceremonie

De kracht van plantmedicijnen

Een uitgebreide truffelceremonie met als thema rouw en ‘verlies’. Laat je meenemen onder de begeleiding van Lenneke en Maartje in de wereld van de Magic truffels, op een reis in jezelf en een ander bewustzijn rondom de dood.

What's next?

19 dec: Gratis Mini Class via Zoom

Deze gratis Mini-class is voor iedereen die benieuwd is naar welke manieren er zijn om contact te maken met overleden dierbaren. We leggen je uit welke vormen van contact er zijn, we vertellen wat onze eigen ervaringen zijn en geven je tips hoe je contact bewuster kan ervaren.  Iedereen is welkom!

De visie van De Rouwrevolutie

De dood is niet het einde, maar eerder het begin

Overlijden is een volgende fase op jouw reis

Er gaat niets ‘fout’ wanneer iemand overlijdt

Er is nog contact mogelijk met overleden dierbaren

Alles wat jij meemaakt heeft jou iets te brengen,

Wat De Rouwrevolutie jou brengt

De ervaring dat de dood niet het einde is en daardoor als vanzelf een andere manier van rouwen

De grootste pijn bij het overlijden van iemand zit er vaak in dat iets niet had hoeven gebeuren. Maar niets is ooit voor niets. Het is precies gegaan zoals het moest gaan – jij hebt hier geen invloed op gehad of schuld aan. Er is geen leven afgebroken, ook dit leven hoe kort ook, is compleet en volbracht. Hoe ga je om met fysiek gemis en het verdriet met de wetenschap dat het met de persoon die is overleden goed gaat. Dat hij of zij jou zeer waarschijnlijk tekens stuurt, in je dromen verschijnt of op een andere manier ondersteunt. Leer bij ons hoe je dit contact herkend, hoe je anders op een lichtere manier met rouw om kunt gaan en hoe jij je geen slachtoffer hoeft te voelen van datgene wat jou is ‘overkomen’.

bang voor de dood

‘Ik vond het het weekend top! Het heeft me alleen maar verder gebracht. Alles wat we behandeld hebben… Ik zou het niet anders gewild hebben hoe het verlopen is.
Fantastische flow, ook qua indeling.

Inez | moeder van Quintus* (15 j.)

Wendy

‘Dankjewel voor dit prachtige mooie weekend, de liefdevolle verbinding, het vertrouwen, de veilige bedding. Jullie zijn lichtpuntjes op mijn pad. Ik kom steeds meer een stukje thuis in mezelf.’

Wendy | moeder van Yonah (stilgeboren)

‘Ik vond de retraite echt geweldig het heeft me zo goed gedaan en geholpen. Ik heb ineens het besef dat ik dit ‘samen met mijn moeder doe’ in plaats van alleen vanuit het missen.
Ze was heel dichtbij.’

Winde | dochter van Marijke* (54 j.)

©2023 De RouwRevolutie is een project van MaartjeLute.com en JillLooman.nl

×

Winkelwagen

Wist je dat er 22 nov een gratis Q&A is?

In dit live uur via Zoom beantwoorden Jill en Maartje al jullie vragen over de dood, het leven na de dood, en contact maken met overleden dierbaren.