Maartje als spreker

´Ik vertel je graag wat de dood wél is´

De dood is iets heel anders dan ons al decennia lang verteld is. Het is niet het einde, we zijn niet weg, er gaat niks fout. Dood zijn is zelfs geen ramp. En over al deze dingen vertel ik jullie graag meer. Tijdens een lezing, een vragenuurtje of een workshop. 

Maartje Lute als spreker

De mogelijkheden

Lezingen

Aan de hand van mijn eigen verhaal, het overlijden van mijn zoon, de inzichten en het contact wat daaruit voortkwam. Vertel ik graag over wat de dood is, en hoe dicht wij écht nog zijn bij iedereen die is overleden.

Vragenuurtjes

Online of live. Alles wat je wil weten over de dood. Waarom gaan we dood? Het voelt niet eerlijk, hoe kan dat? Kunnen zij ons beter 'zien' dan wij hen? Weten zij daarnoven wanneer wij dood gaan? Geen vraag is gek!

(Mini) Workshops

De workshops: creëer en ervaar een ander bewustzijn rondom de dood, kan ook in mini-vormgegeven worden. Een interactieve 'lezing' van een (kort) dagdeel, mey korte oefeningen, ervaringen en anwtoorden op vragen.

Mijn boodschap die ik met je kan delen

Ik deel mijn kennis graag zodat je minder angstig wordt voor de dood, zodat je je bewustzijn hierover kunt verbreden, je geïnspireerd raakt. Misschien wordt de dood wel iets moois, in plaats van alleen maar iets verdrietigs. Bovenal word je vaak bevestigd in iets wat jij ergens diep van binnen al wist of voelde. Niemand wordt per ongeluk geboren en ook niemand gaat per ongeluk dood.

bang voor de dood

Wat de dood wel is!

Ik vertel je graag wat de dood niet is, maar nog liever wat de juist dood wél is.

Hoe je contact maakt met een overleden dierbare

Dat je nog ‘gewoon’ contact kunt hebben met overledenen

tekens van overledenen

Er gaat niks fout, niemand gaat per ongeluk dood

Dat klinkt misschien gek, maar ook als iemand overlijdt bij een ongeluk, gaat er niks ´fout´. Niemand wordt per ongeluk geboren en niemand gaat per ongeluk dood.

Maartje als spreker

Past deze visie van een ander perspectief op de dood misschien bij jouw organisatie of bij jouw doelgroep? Laten we samen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Wat zeggen mensen over mij als spreker?

Lotus icon

Het voelt zo mooi en waar, Ook al kan mijn hoofd er niet altijd bij.

Ik ben geraakt door jouw woorden. Ik heb zelfs mee zitten schrijven, met wat je zei over: ‘Toen hij dood ging werd hij geboren in jou’, zo mooi! Het geeft zoveel troost en ook hoop. Het voelt gek genoeg zo waar, ook al kan mijn hoofd er niet altijd bij. Het lijkt alsof ik weer opgeladen ben.

Mevrouw van Ommeren | Deelnemer Geïnspireerd spreken dag

Lotus icon

Mijn overleden zoontje voelt zo dichtbij als ik je hoor vertellen, alsof alles weer even goed is.

Ik kende je verhaal al wel, maar het is weer zo anders om het live te horen. Ik hoor niet alleen wat je zegt, ik voel het ook. En mijn overleden zoontje voelt ook zo dichtbij op zo’n moment. Alsof alles weer even helemaal oke is. 

Gert | Bezoeker concert: Altijd Verbonden

Zou dit soort informatie waardevol zou kunnen zijn voor jou en jouw doelgroep?

Laten we samen bekijken in welke vorm en op welke manier mijn aanbod aansluit bij jouw of jullie nieuwsgierigheid.