sessies - Open to change

Een andere kijk op verlies en de dood

Is jouw kind, partner, man, vrouw, broer, zus, vader, moeder, vriend of vriendin overleden. Ervaar je intens verdriet en gemis maar kun je je niet voorstellen dat hij of zij helemaal weg is? Heb je het idee dat de dood niet het einde kan zijn. Vraag je je soms waarom mensen (veel) te jong overlijden. Vraag je je af wat er met levenslessen bedoeld wordt en wat we zouden moeten 'leren' van het overlijden een geliefde? Of waarom we dit moeten ervaren?

Voor het antwoord op al deze vragen ontwikkelde ik de 'Open to Change' rouwsessies!

Ontdek een andere visie op waarom wij leven en sterven.

Blijf contact maken, ook al is je geliefde overleden.

Krijg vertrouwen in de toekomst en je leven terug.

Maartje Lute

Dit is geen standaard rouwtherapie. Dit is een andere visie op de dood en het leven.

In deze sessies krijg jij door de aangeboden lesstof, oefeningen, het uitwisselen van ervaringen én de sessies van andere experts inzicht in de mogelijke ‘gedeelde ervaringen of lessen’ achter het overlijden, de dood en het leven.

In de introductie class ( 1 uur - zoom), workshop (1 dag - live) cursus ( 6 weken zoom & live) óf privé-sessies ( 2,5 uur) laat ik je graag zien en ervaren waarom jij niet hoeft te rouwen om de mensen die je bent verloren zoals je altijd hebt gedacht dacht dat je hoorde te doen. Verdriet mag (en moet) er zijn. Maar als je jezelf toestaat om anders naar de dood te gaan kijken, als je jezelf toestaat een ander perspectief op het leven en de dood krijgen, verdwijnt een heel groot stuk van jouw verdriet. Je zal overwegend met liefde, blijdschap, trots, dankbaarheid en zonder schuldgevoel (!) terug kunnen kijken op het leven, hoe kort deze ook was, van jouw overleden dierbare. Omdat je snapt dat niets (!) zonder reden of zomaar gebeurt, omdat dit leven hoe kort ook nét zo waardevol is als alle levens die geleefd worden en die misschien wel 80 jaar duren. Je zal het leven weer kunnen leiden zoals dat voor jou bedoeld is en niets, maar dan ook niets zal jouw overleden dierbare grootser eren dan dit te doen.

Je zal gaan horen over het verschil tussen de ziel en het ego, de onsterfelijke ziel, tekenen van overledenen, hoe jij nog contact kan blijven houden en de keuze die jij (en je geliefden) mogelijk hebben gemaakt voor dit leven en deze dood.

Wat de Open to Change sessies wel zijn:

De sessies

Mini-Class

Deze sessie duurt ruim een  uur en volg je met andere deelnemers (zo wenselijk anoniem) via Zoom. Deze sessie kun je zien als een uitleg over een ander perspectief op de dood en waarom we overlijden. Ik leg uit waar ik mijn informatie vandaan krijg, wat mijn achtergrond is. Maar vooral wat mijn visie is op het leven en de dood is, waar we heen gaan, waarom we daar heen gaan, waarom sommige kinderen zo jong overlijden, hoe we tekenen kunnen ontvangen en welke rol onze ziel en ego daarin spelen en waar ‘ze’ nu zijn. 
Tarief: € 11

Workshop 

Deze sessie duurt 1 dag, we komen met maximaal 8 personen bij elkaar in een prachtige ruimte. We gaan dieper in op de materie, we gaan niet alleen ‘leren’, maar ook ervaren. We gaan oefenen met de verbinding met je overleden dierbare te versterken. Leren hoe je je ‘mind’ niet leidend hoeft te laten zijn en hoe je naar je hart kan luisteren waar de liefde en verbinding met ‘boven’ aanwezig is. Het is een inspiratie-dag met veel ruimte voor vragen. Inclusief  healing en lunch.
Tarief: € 125

Privé-sessie

Wil je een meer afgestemde sessie op jouw persoonlijke situatie en jouw vragen? Dan is een privé sessie een mogelijkheid. Samen bekijken we welke informatie en op welk level er wenselijk is en welke oefeningen jouw voorkeur hebben. Een privé- sessie duurt 2,5 uur.

Tarief: € 199

 

 

Zijn deze sessies iets voor jou?

Wanneer wel?

Wanneer niet?

Veelgestelde vragen

Het is heel logisch als je emotioneel wordt wanneer je over je overleden kind of over een overleden geliefde  praat. Dat is iets wat iedereen zal snappen en wat er juist bij hoort.

Ik denk dat we allemaal spiritueler zijn dan we denken, en het feit dat dit jou aanspreekt betekent dat het sowieso iets voor je is. Iedereen zal er iets anders uit halen.

Ik denk juist dat de ervaringen van gelijkgestemden jou kunnen helpen. Luisteren naar ouders die door eenzelfde soort proces gaan kan jou inzichten geven, troost en wellicht ook hoop. Er is bij elke workshop ook ruimte voor een individueel gesprek.

Je kan de lessen niet live inhalen. Wel krijg je alle zoomsessies ook thuisgestuurd zodat je deze terug kan kijken.

Er kunnen ook privé-sessies geboekt worden. Het tarief verschilt dan wel van de groepsworkshop. Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur mij dan een e-mail.

Je krijg deze thuisgestuurd en er komt een online besloten platform waarin alle informatie gedeeld kan worden.

In de podcast interview ik verschillende mensen die voor mij een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan het omgaan met het overlijden van Benja. Of mensen waarvan ik veel waarde aan hun mening hecht hierover.

Dan kun je me altijd mailen op maartje@maartjelute.com en er is 1 x keer per maand een live zoom sessie waarin je alle vragen kunt stellen over de workshop. Mail mij voor de data.