sessies & Shop

Creëer en ervaar een ander bewustzijn rondom de dood

Om jou te helpen om op een andere manier naar de dood te kijken, én het contact met jouw overleden dierbare te herstellen heb ik verschillende sessies ontwikkeld. De sessies bestaan uit gratis online Mini Classes, workshops van een dag, weekend retraites of online cursussen. Op deze pagina vind je de verschillende sessies en de informatie daarover.

Ontdek een andere visie op waarom wij leven en sterven.

Blijf contact maken, ook al is je geliefde overleden.

Krijg vertrouwen in het leven en de toekomst terug.

Veelgestelde vragen

Het is heel logisch als je emotioneel wordt wanneer je over je overleden kind of over een overleden geliefde  praat. Dat is iets wat iedereen zal snappen en wat er juist bij hoort.

Ik denk dat we allemaal spiritueler zijn dan we denken, en het feit dat dit jou aanspreekt betekent dat het sowieso iets voor je is. Iedereen zal er iets anders uit halen.

Ik denk juist dat de ervaringen van gelijkgestemden jou kunnen helpen. Luisteren naar ouders die door eenzelfde soort proces gaan kan jou inzichten geven, troost en wellicht ook hoop. Maar mocht je dat te spannend vinden dan is er nu ook de online module, die je op je eigen tijd in je eigen veilige omgeving kunt volgen. 

Er kunnen ook privé-sessies geboekt worden. Het tarief verschilt dan wel van de groepsworkshop. Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur mij dan een e-mail.

De lessen uit de online module kun je via je account bekijken. 

In de podcast interview ik verschillende mensen die voor mij een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan het omgaan met het overlijden van Benja. Of mensen waarvan ik veel waarde aan hun mening hecht hierover.

Dan kun je me altijd mailen op maartje@maartjelute.com en er is 1 x keer per maand een live zoom sessie waarin je alle vragen kunt stellen over de workshop. Mail mij voor de data.