Workshop - Open to change

Een andere kijk op het verlies van je kind

Is jouw kind overleden, maar kan je je niet voorstellen dat hij of zij helemaal weg is? Heb je het idee dat je soms nog tekens krijgt. Vraag je je af wat je nou in hemelsnaam zou moeten ‘leren’ van het overlijden van je kind? Of waarom we dit moeten ervaren?

Voor het antwoord op al deze vragen ontwikkelde ik de 'Open to change' workshop!

Ontdek een andere visie op waarom wij leven en sterven.

Voel vooral de liefde, ook al is je kind overleden.

Krijg vertrouwen in de toekomst en je leven terug.

Maartje Lute

Dit is geen rouwtherapie, dit is geen praatgroep en het is zeker geen quick fix.​

In deze workshop krijg jij door de aangeboden lesstof, oefeningen, het uitwisselen van ervaringen én de sessies van andere experts inzicht in de mogelijke ‘gedeelde ervaringen of lessen’ achter het overlijden van een kind.

Deze inzichten zullen je troost, hoop en vertrouwen (terug)geven. Waardoor jij uiteindelijk weer wat gelukkiger in het leven zal staan en deze wellicht nog meer gaat waarderen, ook ná het overlijden van je kind. Er is nog steeds plaats voor al het intense verdriet en het gemis. Dat hoort erbij, maar er komt óók ruimte voor iets anders.

Je zal gaan horen over het verschil tussen de ziel en het ego, ‘reïncarnatie’, de onsterfelijke ziel, tekenen van overledenen en de keuze die jij (en je kind) mogelijk hebben gemaakt voor dit leven.

Wat de Open to Change workshop wel is:​

Het programma

Voor de workshop begint krijg je voor 6 weken ‘lesstof’. Deze kun jij thuis rustig per week doornemen. Wekelijks volgt er een Zoomsessie met jouw besloten groep om deze stof te bespreken en ervaringen uit te wisselen. Aan het eind  komen we samen om live een aantal sessies te ervaren.

Prijs: € 375,-

Inclusief

Is deze workshop iets voor jou?

Wanneer wel?

Wanneer niet?

Veelgestelde vragen

Het is heel logisch als je emotioneel wordt wanneer je over je overleden kind praat. Dat is iets wat alle ouders zullen snappen en wat er juist bij hoort.

Ik denk dat we allemaal spiritueler zijn dan we denken, en het feit dat dit jou aanspreekt betekent dat het sowieso iets voor je is. Iedereen zal er iets anders uit halen.

Ik denk juist dat de ervaringen van gelijkgestemden jou kunnen helpen. Luisteren naar ouders die door eenzelfde soort proces gaan kan jou inzichten geven, troost en wellicht ook hoop. Er is bij elke workshop ook ruimte voor een individueel gesprek.

Je kan de lessen niet live inhalen. Wel krijg je alle zoomsessies ook thuisgestuurd zodat je deze terug kan kijken.

Een paar keer per jaar bied ik de workshop ook individueel aan. Het tarief verschilt dan wel van de groepsworkshop. Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur mij dan een e-mail.

Je krijg deze thuisgestuurd en er komt een online besloten platform waarin alle informatie gedeeld kan worden.

Deze sessie zou je een groep later kunnen meevolgen. Je komt dan wel in een groep waarin jij niet de eerdere ervaringen gedeeld hebt.

In de podcast interview ik verschillende mensen die voor mij een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan het omgaan met het overlijden van Benja. Of mensen waarvan ik veel waarde aan hun mening hecht hierover.

Dan kun je me altijd mailen op maartje@maartjelute.com en er is 1 x keer per maand een live zoom sessie waarin je alle vragen kunt stellen over de workshop. Mail mij voor de data.