sessies & Shop

Creëer en ervaar een ander bewustzijn rondom de dood

Om jou te helpen om op een andere manier naar de dood te kijken, én het contact met jouw overleden dierbare te herstellen heb ik verschillende sessies ontwikkeld. De sessies bestaan uit gratis online Mini Classes, workshops van een dag, weekend retraites of online cursussen. Op deze pagina vind je de verschillende sessies en de informatie daarover.

Ontdek een andere visie op waarom wij leven en sterven.

Blijf contact maken, ook al is je geliefde overleden.

Krijg vertrouwen in het leven en de toekomst terug.

De sessies

Dit is geen standaard rouwtherapie. Dit is een andere visie op de dood en het leven.

Doormiddel van informatie, praktische oefeningen, het uitwisselen van ervaringen én de sessies van andere experts krijg je mooie inzichten, bevestiging, vaak verhelderende boodschappen en uiteindelijk weer de connectie met de persoon die jij hier mist.

In de introductie class ( 1 uur - zoom), workshop (1 dag - live), online module ( 7 lessen online) óf privé-sessies (1,5 uur) laat ik je graag zien en ervaren hoe jij op een andere manier kan rouwen om de mensen die je bent verloren. Verdriet mag (en moet) er zijn. Maar als je jezelf toestaat een ander perspectief op het leven en de dood te krijgen, verdwijnt een heel groot stuk van jouw verdriet. Je zal overwegend met liefde, blijdschap, trots, dankbaarheid en zonder schuldgevoel (!) terug kunnen kijken op het leven, hoe kort deze ook was, van jouw overleden dierbare. Omdat je snapt dat niets (!) zonder reden of zomaar gebeurt, omdat dit leven hoe kort ook nét zo waardevol is als alle levens die geleefd worden en die misschien wel 80 jaar duren. Je zal het leven weer kunnen leiden zoals dat voor jou bedoeld is en niets, maar dan ook niets zal jouw overleden dierbare grootser eren dan dit te doen.

Je zal gaan horen over het verschil tussen de ziel en het ego, de onsterfelijke ziel, tekenen van overledenen, hoe jij nog contact kan blijven houden en de keuze die jij (en je geliefden) mogelijk hebben gemaakt voor dit leven en deze dood.

Wat de Open to Change sessies zijn:

Veelgestelde vragen

Het is heel logisch als je emotioneel wordt wanneer je over je overleden kind of over een overleden geliefde  praat. Dat is iets wat iedereen zal snappen en wat er juist bij hoort.

Ik denk dat we allemaal spiritueler zijn dan we denken, en het feit dat dit jou aanspreekt betekent dat het sowieso iets voor je is. Iedereen zal er iets anders uit halen.

Ik denk juist dat de ervaringen van gelijkgestemden jou kunnen helpen. Luisteren naar ouders die door eenzelfde soort proces gaan kan jou inzichten geven, troost en wellicht ook hoop. Maar mocht je dat te spannend vinden dan is er nu ook de online module, die je op je eigen tijd in je eigen veilige omgeving kunt volgen. 

Er kunnen ook privé-sessies geboekt worden. Het tarief verschilt dan wel van de groepsworkshop. Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur mij dan een e-mail.

De lessen uit de online module kun je via je account bekijken. 

In de podcast interview ik verschillende mensen die voor mij een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan het omgaan met het overlijden van Benja. Of mensen waarvan ik veel waarde aan hun mening hecht hierover.

Dan kun je me altijd mailen op maartje@maartjelute.com en er is 1 x keer per maand een live zoom sessie waarin je alle vragen kunt stellen over de workshop. Mail mij voor de data.